UA-180717086-1

Dette sier kundene om meg

Hei, Maria! 


Jeg ville bare si tusen takk for et kjempefint kurs. For meg var det både interessant, nyttig, bekreftende, åpnende og glimtvis smått mirakuløst. 


Dette er jo et kjent landskap gjennom mange år, men først i det siste jeg har begynt å gjøre det jeg skal. Da er det befriende, trygt og opplysende å bli veiledet av en som deg, som har både beina på jorda, sunn etikk og antennene i full bruk - med alle de utrolige ferdighetene og den lange erfaringen du har.


Jeg ønsker deg det beste i det videre arbeidet og vil selvsagt anbefale deg til alle (eller rettere sagt; de nokså få) jeg kjenner som er i målgruppen din. Trolig blir denne gruppen raskt større nå som ting er blitt klarere.


Og så var det jo veldig fint å bli kjent med alle sammen :-) 


Tom

Hei Maria


Tusen, tusen takk for innsatsen din. Jeg syns hele opplevelsen av deg som «medie» var helt fantastisk. 

Hege fikk vite en god del informasjon som hun ikke kjente til, men som hun nå har fått 

bekreftet av sin store søster.

Det har blitt mye roligere og Hege føler seg bedre.

Jeg ble kjempe-imponert over dine kunnskaper.

Husrens

Per

Hei Maria
Tusen takk for spennende dager det har virkelig gitt meg god innsikt og bedre selvtillit - du gjør det så ukomplisert og selvsakt i en trygg uformell enkel setting - lurte på hva den het den skolen i London du snakket om ? Håper du får fine dager på plattform og lykke til m operasjon - gleder meg til reading en dag det passer mvh cecilie

Cecillie

Takk for et kjempe bra kurs 👍👍👍 veldig spennende opplevelse 😀😀 god tur til havs !!

Siren

Maria er et godt og treffsikkert medium. Hun er opptatt av god etikk både som formidler og ved behandling av sine klienter. 
Jeg har fått mye god hjelp av henne, og er i tillegg veldig fornøyd med kurs hun har hatt. 
Anbefaler henne på det sterkeste.
Prøv også hennes Reconnective healing! 👌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mariann

Maria er et meget behagelig medmenneske og utrolig treffsikker i sine readinger og med sitt klarsyn. Hun er ærlig og rett fram.

Jeg anbefaler henne gjerne om du spør etter et meget godt medium.


Turid

Hei Maria! Tusen takk for veldig bra kurs i helgen! Du er en superflink lærer og veldig tålmodig!⚘ Skal virkelig anbefale deg der jeg får mulighet til det!

 

Elisabeth

Hei Maria!

Tusen takk for en flott og givende helg! Jeg lærte MYE samtidig som jeg vi hadde det veldig koselig. Jeg skal "gi litt mere slipp", også på generell basis:-) 

 

Takk for oppgavene i denne e-posten. Gleder meg til nytt/ nye kurs hos deg! 

Kjersti

Hun er et dyktig medium, og meget treffsikker. Det er ingen tvil om at hun får inn det som stemmer. Jeg vil med glede anbefale Maria

Hilde

Takk for et kjempe bra kurs 👍👍👍 veldig spennende opplevelse 😀😀 god tur til havs !!

Siren

 

Hei Maria , selvfølgelig  kan du bruke tilbake meldingene mine ,det er hyggelig at flere får vite hvor flink du er, di to jeg hadde med meg på kurset, synes også du var veldig flink, håper jeg også blir flinkere, slik at jeg kan komme på medium trening hos deg etterhvert 🙏 nå er det flytte styr , som står for døren, håper jeg får solgt lei . Min raskt og til en bra bris, legger den ut rett over nytt år🙏. Håper formen din er bra igjen!! Ønsker deg en

 

God  Jul og godt nytt år🎉🎉

klem 

Siren

Hei Maria

Jeg vil egentlig ta en hel time med deg snarest mulig igjen, da jeg følte tiden ikke strakk til. Jeg følte det var mere som kunne sies... Du prikket inn så mye fakta at jeg sitter igjen i litt sjokkartet tilstand nå.. Er det mere å hente tror du? hører fra deg, Anna

Anna

 Synsk Medium Maria

Klarsynt Sertifisert Medium

adrian-infernus-GLf7bAwCdYg-unsplash_edi

Sett deg gjerne opp på email liste for nyheter

Følg meg online for oppdateringer av nyheter